НачалоИзтриване на акаунт

Управление на акаунта

Изтрий своя MyVHR акаунт.

Можеш да поискаш изтриване на акаунта по два начина. Избери достъпния за теб.

Как да изпратиш заявката си

Заявката трябва да бъде направена от самия акаунт или от същия имейл адрес, използван при регистрацията.

Какво изтриваме

Когато заявката бъде потвърдена, изтриваме акаунта ти и всички свързани лични данни (данни за акаунта, настройки, токени за известия, вътрешни бележки и активност/история, свързана с профила).

Резервни копия

Някои данни може временно да останат в криптирани резервни копия на сървъра, докато те бъдат заменени или презаписани.

Имаш нужда от помощ със заявката?

Пиши ни от имейла за регистрация и ще те преведем през процеса.

Имейл до поддръжката